top of page

Constructora Al Quadrat col·labora en la reforma d’una aula a l’illa africana


Constructora Al Quadrat col·labora amb l’ONG Bel Avenir (contrapart de l’Associació Aigua de Coco Andorra a Madagascar) en la seva campanya d’escolarització d’aquest curs 2021-2022


Gràcies als nostres clients, les reformes que hem dut a terme durant aquesta any a Andorra han generat un import que permetrà la reforma d’una aula escolar de l’ONG Bel Avenir a Madagascar.

Constructora Al Quadrat reforma escola Madagascar
Escola ONG Bel Avenir Madagascar

Aquest donatiu permetrà rehabilitar una aula escolar sencera a Tsingoritelo, una petita població a 15 quilòmetres de Toliara, al sud-oest de Madagascar. La zona és una àrea protegida on el Govern d’Andorra, juntament amb l’Associació Aigua de Coco, ja va dur a terme un projecte de reforestació de manglars i sensibilització del medi ambient a la població local.


Constructora Al Quadrat reforma escola Madagascar

Cada any, l’ONG Bel Avenir realitza una campanya d’escolarització per oferir l’accés a l’educació i el material necessari a milers d’infants a Madagascar.

La rehabilitació en la qual col·laborem des de Constructora Al Quadrat permetrà que l’aula sigui útil per rebre una educació en condicions dignes i segures. Així, es duran a terme tasques de rehabilitació de portes, finestres, teulada, taules, seients i pintura.


Volem agraïr a tots els nostres clients la seva confiança en la nostra manera de fer, ja que ha estat essencial per dur a terme aquesta col·laboració que esperem poder continuar oferint l’any vinent. També donem les gràcies a l’Associació Aigua de Coco per deixar-nos formar part d’aquesta iniciativa i els felicitem per la tasca que fan a Madagascar. Esperem que la nostra ajuda faciliti l’accés a l’educació dels infants de Tsingoritelo i animem altres empreses d’Andorra a sumar-se a alguna de les campanyes que l’Associació Aigua de Coco realitza a l’illa africana.

Constructora Al Quadrat reforma escola Madagascar
Alumnes de l’escola de l’ONG Bel Avenir a Madagascar


63 views1 comment
bottom of page